Michaela Persson

Mitt 2014

Publicerad 2014-12-30 23:27:00 i Allmänt,

jag är glad att jag öppnade upp denna blogg, så att jag kan skriva av mig. nu ska jag berätta om mitt 2014. Ett bra år, som jag vill minnas det. 
 
Jag har haft ett helt fantastiskt år om man bort ser från den djupa dalen i slutet av året som jag har skrivit om. Jag vet inte riktigt hur långt jag har kommit när på vägen upp ur dalen men nu ska jag blicka framåt på det positiva, men lite bakåt.
 
jag är väldigt nöjd med mig som person 2014. Jag är stolt att jag börjat se livet mer positivt och att jag är en gladare person. 
Jag har världens underbaraste syskon. Man ska inte favoritisera någon ur ens familj, men Nichole har betytt väldigt mycket för mig det här året. Vi är väl på samma plan på vissa sätt. Det är bara hon och jag som bor hemma med päronen, det kanske är därför. Nichole är verkligen min bästa vän!
Lisa drog till Jönköping vilket jag trodde skulle göra mig till världens ensammaste människa, men faktiskt har det bidragit till min lycka. Inte att jag tycker att det var bra att hon flyttade, tvärtom på den frågan, utan för att jag var tvungen att titta mig runt och se vilka som är mina vänner. Jag har varit trygg i att jag alltid har Lisa. Nu har jag blivit väldigt bra vän med både Tess och hannah. Vem skulle kunna tro att hannas resa till USA faktiskt skulle göra så att jag insåg att hon är en av mina favoriter. Hon är helt underbar och sådant lyckopiller! Tack Hanna Johnsson för att du är så fin! 
 
Jobbet är också en bidragande faktor att jag har lyckats uppnå min lycka. Jag är glad att gå till jobbet, jag är glad att träffa alla kollegor och jag är glad när jag går hem.
 
Alla ska ha tack, alla som jag träffar dagligen. Du på tåget eller du som sitter utanför Åhléns varje dag, tack! Du har bidragit till mitt 2014

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela