Michaela Persson

I'm sick and tired

Publicerad 2015-06-26 09:14:03 i Allmänt,

Jag är så ledsen just nu, eller ledsen och ledsen mer trött och sliten. 
Jag HATAR att bli tagen för given! Verkligen hatar!
Egentligen är det inget som har hänt, bara massa smågrejer hela tiden som man blir trött på.
Varför finns det människor som bara tar energi?! Vad gör de här? Kan bli SÅ irriterade på de, de vet aldrig när de ska sluta. Det bara tar och tar och aldrig får man något tillbaka. 
 
Jag är en sådan människa som vill vara alla till lags. Visst, jag är inte alltid det och jag säger ofta vad jag tycker och tänker men jag ger också tillbaka då. T.ex. i fotbollslaget säger jag vad jag tycker är bra och vad jag tycker är dåligt men jag försöker hjälpa till med det som man kan förbättra och gör så mycket runt omkring. Det är inte bara att jag springer runt på planen och gör mitt. Jag försöker hjälpa laget, peppa laget, analyser med tränare/spelare varför det gick som det gick. Jag gör gärna allt det men då känner jag att jag också kan säga vad jag tycker, jag har gett så mycket av min tid så jag har "rätt" att också tycka till. 
Hade jag bara klagat utan att göra något åt saken så hade jag också varit en person som bara tar energi, det är den stora skillnaden på vissa människor. Energitjuvarna vet inte när de ska ge tillbaka, de vet inte att enough is enough.
 
Att bara tänka på sig själv, inte kunna se människorna runt omkring en eller kunna sätta sig in i en annan persons situation kan vara det vidrigaste jag vet, fy fan säger jag bara!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela